Ληθαίος ο Ερωτικός

Ληθαίος ο ερωτικός

Ο ποταμός Ληθαίος αποτελεί το στολίδι των Τρικάλων. Διασχίζει το κέντρο της πόλης προσδίδοντάς της μια ευρωπαϊκή αύρα γι’ αυτό και την αποκαλούν Μικρό Παρίσι.

Τα Τρίκαλα, γύρω από τον Ληθαίο, θυμίζουν κάτι από την ευρωπαϊκή πόλη του έρωτα. Οι όχθες του προσφέρονται για ρομαντικούς περιπάτους, με τη συντροφιά των όμορφων κύκνων που ζουν στα νερά του. Το φθινόπωρο μοιάζουν σαν να ξεπήδησαν από πίνακα του Renoir καθώς βάφονται χάλκινες από τα εκατομμύρια πλατανόφυλλα που τις σκεπάζουν. Επιπλέον, η Κεντρική Γέφυρα και η Γέφυρα του Ασκληπιού αποτελούν σημεία συνάντησης και συνάθροισης πολλών νέων αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας. Στη βόρεια όχθη του βρίσκεται το ξύλινο λιμανάκι το οποίο αποτελεί την αφετηρία για μια απολαυστική βαρκάδα ανάμεσα στα πανύψηλα πλατάνια. Ακόμη, οι δρόμοι κατά μήκος της κοίτης του ενδείκνυνται για χαλαρωτικές ποδηλατάδες ενώ τα φωταγωγημένα δέντρα στις όχθες του κατά τη διάρκεια της νύχτας κάνουν το τοπίο ονειρικό.

Όλες οι παραπάνω εικόνες καθιστούν τον Ληθαίο έναν ερωτικό ποταμό, όλες τις εποχές του χρόνου, πολλώ δε μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Βρείτε πληροφορίες για διαμονή, φαγητό, καφέ, brunch και ποτό στα Τρίκαλα.

Το Ρακαριό ταβέρνα Τρίκαλα, λογότυπο
River House logo
Λήθη λογότυπο
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *