Το βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα ξεκινάει με τα Μετέωρα

βίντεο ΕΟΤ Ελλάδα Μετέωρα

Το νέο βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα, το οποίο έχει βραβευθεί διεθνώς ως η καλύτερη προωθητική ταινία χώρας στον κόσμο, ξεκινάει με τα Μετέωρα.

Το πολυβραβευμένο σποτ του ΕΟΤ αναδείχθηκε ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018, ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες και κατέλαβε την 1η θέση στις προτιμήσεις του κοινού, κατακτώντας το κορυφαίο βραβείο “People’s Choice Award” World’s Best Tourism Film 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals).

Πρόκειται για ένα φιλμ με υπέροχες εικόνες, σε αφηγηματικό ύφος, το οποίο αναδεικνύει τις ομορφιές της Ελλάδας όλες τις εποχές, προβάλλοντας και προωθώντας τη χώρα μας διεθνώς, ως παγκόσμιο ελκυστικό προορισμό για τουρισμό, 365 ημέρες το χρόνο.

Η ταινία, με τίτλο “Greece, a 365 day destination”, ξεκινάει με ένα πανοραμικό, time-lapse στιγμιότυπο από τα Μετέωρα και το όμορφο ηλιοβασίλεμα στα βουνά της Νότιας Πίνδου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα είναι ένα μυστικό συμπόσιο, μια γιορτή από κρυμμένες απολαύσεις. Κάθε εποχή έχει κάτι ιδιαίτερο να προσφέρει και κάθε μέρος της είναι ξεχωριστό…».

Απολαύστε το βίντεο του ΕΟΤ για την Ελλάδα!

 

 

Βρείτε πληροφορίες για διαμονήφαγητό, αγορέςκαφέ, brunch και ποτό στα Τρίκαλα.

 

    Παλιά Ιστορία Τρίκαλα, λογότυπο     Solo πιτσαρία Τρίκαλα, λογότυπο

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *