Καφέ Κρύπτη – Ελάτη Τρικάλων

Ο καφές αχνιστός, αντανακλάται στη τζαμαρία, μέσα από την οποία το βλέμμα μαγνητίζεται από τη λευκή μαγεία ενός παραμυθένιου σκηνικού. Η lounge μουσική και οι ήχοι της φωτιάς, που καίει στο τζάκι, προσκαλούν τις αισθήσεις να παραδοθούν στη χειμωνιάτικη ρέμβη της Κρύπτης.

Η Κρύπτη είναι το ιστορικότερο καφέ της Ελάτης, ένα ατμοσφαιρικό all time classic στέκι που σε ταξιδεύει. Το ζεστό περιβάλλον με άρωμα χωριού, η άψογη εξυπηρέτηση, τα γευστικά ροφήματα, η ενδιαφέρουσα κάβα και οι όμορφες μουσικές την έχουν καταστήσει το απόλυτο σημείο συνάντησης από το 1993. Κατά καιρούς έχει υπάρξει το στέκι πολλών διασημοτήτων που συνηθίζουν να επισκέπτονται το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Νότιας Πίνδου.

Απολαύστε εκλεκτό καφέ, τσάι του βουνού ή ρόφημα σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις. Συνοδέψτε τα με τα ολόφρεσκα σπιτικά γλυκά όπως, καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα, μηλόπιτα, σοκολατόπιτα, σουφλέ σοκολάτας και παραδοσιακά γλυκά κουταλιού.

Η πλούσια κάβα περιλαμβάνει από ντόπιο ρακόμελο και οινόμελο μέχρι υψηλής ποιότητας κονιάκ, παλαιωμένο ρούμι και εκλεκτές ετικέτες ουίσκι.

 

Καφέ Κρύπτη – Ελάτη Τρικάλων

Στοιχεία Επιχείρησης
Ελάτη Τρικάλων, Κεντρική Πλατεία
Τηλέφωνο: 2434071003
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews