Περτούλι ιππασία – Κερκέτιο Extreme Sports

Βόλτες με άλογα σε μια φανταστική τοποθεσία, στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, αμέσως μετά το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.

Ανάμεσα στα ελατοδάση και με φόντο τις κορυφές του Κόζιακα, της Νεράιδας και της Μαρόσας λειτουργεί το κέντρο ορεινών δραστηριοτήτων Κερκέτιο. Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τα άλογα και να κάνετε ιππασία, υπό την επίβλεψη έμπειρων συνοδών.

Η βόλτα με τα άλογα στο μαγευτικό δάσος του Περτουλίου αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Επιπλέον έχει ευεργετικές ιδιότητες για την ψυχική μας υγεία. Είναι αποδεδειγμένο ότι η επαφή με αυτά τα υπέροχα ζώα είναι ψυχοθεραπευτική και πλέον εφαρμόζεται ως μέθοδος θεραπείας σε εξειδικευμένα κέντρα. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν καλά τις θεραπευτικές ιδιότητες και τη θεραπευτική πρόθεση του αλόγου προς τον άνθρωπο. Η συγκεκριμένη μέθοδος πρωτοεφαρμόστηκε από τον Ιπποκράτη ο οποίος έλεγε “Όταν είσαι στεναχωρημένος πάρε το άλογο σου και πήγαινε μια βόλτα”.

Το κέντρο ορεινών δραστηριοτήτων Kerketio Extreme Sports προσφέρει επιπλέον δραστηριότητες όπως τοξοβολία και βόλτες με γουρούνες ATV σε επιλεγμένες διαδρομές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τη μαγευτική φύση της Νότιας Πίνδου. Επιπλέον, το χειμώνα δοκιμάστε τη μοναδική εμπειρία μιας βόλτας με τα οχήματα χιονιού snowmobiles.

Στις εγκαταστάσεις του κέντρου λειτουργεί καφετέρια. Είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε καφέ, διάφορα σνακ ή ένα ποτήρι κρασί στους αναπαυτικούς καναπέδες, δίπλα από το τζάκι, με θέα τα ελατοδάση της περιοχής.

 

Περτούλι Ιππασία – KERKETIO Extreme Sports – Pertouli

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Λιβάδια Περτουλίου
Τηλέφωνο: 2434091559, 6978131029
Φαξ:
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews