Αρχοντικό Χατζηγάκη

Φιλοξενία με ιστορία και πολυτέλεια 5 αστέρων, στο Περτούλι.

Το ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη είναι γεμάτο ιστορία αφού, σύμφωνα με την παράδοση και μαρτυρίες της εποχής, η οικογένεια των Χατζηγακαίων χάνεται πίσω στον 15ο αιώνα. Η κατασκευή του παλιού αρχοντικού ξεκίνησε στο Περτούλι το 1890 σχεδιασμένο από Ελβετούς αρχιτέκτονες και αποτελούσε τη θερινή, εξοχική κατοικία της οικογένειας.

Στα χρόνια της ακμής του φιλοξένησε μέλη βασιλικών οικογενειών, ανθρώπους της Φιλικής Εταιρίας – μέλη της οποίας υπήρξαν άνδρες της οικογένειας Χατζηγάκη – καθώς και διακεκριμένους ανθρώπους της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής της εποχής.

Το 1999 ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του παλιού αρχοντικού και η μετατροπή του σε ξενοδοχείο. Εδώ η πολυτέλεια συνδυάζεται με την παράδοση και μπόλικες σταγόνες ιστορίας προσφέροντας φιλοξενία 5 αστέρων. Αποτελεί ιδανική επιλογή όλες τις εποχές του χρόνου για οικογένειες, παρέες φίλων και φυσιολάτρες αλλά και για όσους επιθυμούν η επίσκεψή τους στα Μετέωρα να συνδυαστεί με διαμονή σε φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.

Κρυμμένο στις καταπράσινες πλαγιές της οροσειράς της Πίνδου, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, με εκπληκτική θέα προς το δάσος, το χωριό και τα περτουλιώτικα λιβάδια, το ξενοδοχείο είναι ένας μοναδικός προορισμός για ξεκούραση ή για απόδραση στη φύση.

 

Αρχοντικό Χατζηγάκη

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Περτούλι Τρικάλων
Τηλέφωνο: 2434091146
Φαξ: +302434091166
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews