Ξενοδοχείο Γιαμάνδες Ελάτη

Σε απόλυτη αρμονία με το σπάνιο φυσικό περιβάλλον της ορεινής Ελάτης Τρικάλων θα ανακαλύψετε το ξενοδοχειό Γιαμάνδες. Απολαύστε τον άρτιο συνδυασμό της τοπικής παράδοσης με τις επιταγές της σύγχρονης αντίληψης της φιλοξενίας στο πολυτελές μας ξενοδοχείο. Αμφιθεατρικό με κύρια όψη τα ψηλά έλατα του δάσους το κτιριακό μας συγκρότημα συνδυάζει πέτρα και ξύλο με ανθισμένους κήπους και πλακόστρωτα δρομάκια.

Αισθητική αρτιότητα και αέρινη ατμόσφαιρα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου όπου κατά τη διάρκεια της διαμονής σας τα 19 συνολικά δωμάτια, σε παλ και γαιώδη χρώματα με δομικά υλικά το ξύλο και την τοπική πέτρα να κυριαρχούν, αναδύουν ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ηρεμίας ενώ οι παροχές και οι σύγχρονες ανέσεις αντανακλούν την ποιότητα των υπηρεσιών.

Στο café bar του ξενοδοχείου Γιαμάνδες θα μπορέσετε να απολαύσετε τον καφέ, το πρωινό ή το ποτό σας σε ένα παραδοσιακό σκηνικό με ιδιαίτερες τοπικές γευστικές συνταγές, ενώ το εκπαιδευμένο μας προσωπικό βρίσκεται κάθε στιγμή στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσει κάθε επιθυμία σας και να προσδώσει μια ακόμη πινελιά στην πολυτελή διαμονή σας.

Ο φυσικός πλούτος και η άγρια ομορφιά μαζί με το γεμάτο έλατα τοπίο καθιστούν το ξενοδοχείο Γιαμάνδες ένα ιδανικό προορισμό για ήσυχες οικογενειακές διακοπές!

 

Ξενοδοχείο Γιαμάνδες Ελάτη

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Ελάτη Τρικάλων
Τηλέφωνο: 2434071749, 6944420341
Φαξ:
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews