Ξενώνας Βαβίτσας

Στους πρόποδες των Μετεώρων, εκεί που τελειώνει το χωριό Καστράκι και ξεκινά ο δρόμος που οδηγεί τον επισκέπτη σε ένα τόπο απόδρασης από την καθημερινότητα, στην εξερεύνηση των δεκάδων επιβλητικών γεωλογικών μορφών και ιερών χώρων, βρίσκεται ο Ξενώνας Βαβίτσας. Αν επιθυμείτε και ονειρεύεστε ένα διαφορετικό και εναλλακτικό τρόπο διακοπών ο Ξενώνας Βαβίτσας μπορεί να κάνει την επιθυμία και το όνειρό σας πραγματικότητα.

Ο ξενώνας είναι χτισμένος πάνω σε παραδοσιακές φόρμες αρχιτεκτονικής, δουλεμένος με πέτρα και ξύλο, σας περιμένει να τον επισκεφθείτε και να απολαύσετε τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του τοπίου σε κάθε εποχή. Το ζεστό και φιλικό περιβάλλον προσφέρεται για ξεκούραση και χαλάρωση. Τα επτά δωμάτια του ξενώνα ένα ευχάριστο, οικογενειακό περιβάλλον. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και όλα έχουν μοναδική θέα στα επιβλητικά βράχια και στα μοναστήρια. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας απολαμβάνοντας παραδοσιακό πρωινό, που ετοιμάζεται με φρέσκα ντόπια υλικά (όπως το παραδοσιακό ψωμί, το μέλι, τα αυγά, το τυρί, το γιαούρτι κ.τ.λ.) και να συνεχίσετε πραγματοποιώντας μικρές εκδρομές στη γύρω περιοχή.

Μια αίσθηση γαλήνης σας κυριεύει, ο χώρος επιβάλλει τους δικούς του ρυθμούς, πιο αργούς, πιο ανθρώπινους. Εδώ μπορείτε να χωθείτε στα περιπατητικά μονοπάτια του χωριού που χωρίς να το καταλάβετε σας οδηγούν στους βράχους των Μετεώρων. Μπορείτε να χαρείτε το μοναδικό συνδυασμό του πράσινου με το απότομο, το απόκρημνο, τη μυστηριακή και κατανυκτική ατμόσφαιρα των μοναστηριών και των εκκλησιών. Ο Ξενώνας μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μοναδικές διαδρομές τόσο στα Μετέωρα όσο και στις γύρω περιοχές (π.χ. την Ελάτη, το Περτούλι, τη λίμνη Πλαστήρα, τα χωριά του Ασπροποτάμου και άλλες περιοχές).

Επιστρέφοντας στον  Ξενώνα μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο και να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα. Η χρήση αγνών και ντόπιων πρώτων υλών δημιουργεί ένα γευστικό αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Ξενώνας Βαβίτσας – Ταβέρνα Βαβίτσας

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Πατριάρχου Δημητρίου Α, Καστράκι Καλαμπάκας
Τηλέφωνο: 2432078301, 6970029303
Φαξ: 2432078302
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews