Κάμπινγκ Βράχος

Το κάμπινγκ Βράχος βρίσκεται στο Καστράκι Τρικάλων μόλις 1χλμ από την Καλαμπάκα και τον Σιδηροδρομικό σταθμό. Οι τεράστιοι πέτρινοι όγκοι των Μετεώρων που δεσπόζουν επιβλητικά ολόγυρα καθώς και τα παγκοσμίως γνωστά μοναστήρια της περιοχής χτισμένα στις κορυφές των βράχων αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα για κάθε επισκέπτη.

Από το 1965 το κάμπινγκ Βράχος προσφέρει ένα εναλλακτικό τρόπο διαμονής στους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου είτε πρόκειται για λάτρες της φύσης και της περιπέτειας ή απλά για την οικογένεια που αναζητά μερικές ημέρες ηρεμίας προτιμώντας τα πλεονεκτήματα ενός ιδανικού κατασκηνωτικού χώρου.

H μοναδική θέση των εγκαταστάσεών του μπορεί να αποτελέσει βάση για εκδρομές σε κοντινές περιοχές όπως η λίμνη Πλάστηρα, το Μέτσοβο, το σπήλαιο θεό πέτρας καθώς και πολλές άλλες. Για τους επισκέπτες χωρίς μεταφορικό μέσο η στάση Κ.Τ.Ε.Λ. στην είσοδο του κάμπινγκ διευκολύνει την μετακίνηση σας.

Στο κάμπινγκ λειτουργεί εστιατόριο με σπιτική κουζίνα, μίνι-μάρκετ, εστίες μαγειρέματος καθώς επίσης μπάρμπεκιου για δωρεάν χρήση. Η πυκνή σκιά σε όλο τον κατασκηνωτικό χώρο, η μαγευτική θέα από την πισίνα αλλά και οι άριστες συνθήκες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις υγιεινής είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά τα οποία συντελούν σε μια αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή.


Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Καστράκι Καλαμπάκας
Τηλέφωνο: 2432022293
Φαξ: 2432023134
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews