Καφέ Εννοδία Πύλη

Η Εννοδία ήταν χθόνια θεότητα που η λατρεία της διαδόθηκε σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Ήταν θεά των δρόμων, της συγκοινωνίας και των ταξιδευτών. Τα ιερά της χτιζόταν στις εισόδους των περασμάτων και σε κομβικά σημεία στρατηγικής σημασίας.

Σε ένα τέτοιο σημείο, στις όχθες του Πορταϊκού ποταμού, δίπλα στο Τοξωτό Γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα, το Καφέ Εννοδία, ξαναζωντανεύει το θρύλο της αρχαίας θεότητας.

Ο χώρος του απλός και λιτός με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα, το ξύλο και το γυαλί, βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Τριγύρω του, αιωνόβια πλατάνια και τρεχούμενα νερά συνθέτουν ένα σκηνικό φυσικού κάλους και αποτελούν ασπίδα δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με θέα την τοξωτή γέφυρα και τα αφρισμένα νερά του Πορταϊκού, απολαύστε καφέ, διάφορα ροφήματα, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού, σουφλέ σοκολάτας, σοκολατόπιτα, παγωτό και σνακ. Το βράδυ, χαλαρώστε με ένα ποτό ατενίζοντας τη φωταγωγημένη γέφυρα και αφήστε το βουητό του ποταμού να σας ταξιδέψει στους μύθους της Εννοδίας.

 

Καφέ Εννοδία Πύλη

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Πύλη Τρικάλων
Τηλέφωνο: 2434023368, 6983289897
Φαξ:
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews