Ξενοδοχείο Παντελιδάκη

Το «ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΚΕ», το οποίο διαθέτει 63 δωμάτια πρόσφατα αλλά και πλήρως ανακαινισμένα, από τα πρώτα στην πόλη των Τρικάλων, βρίσκεται σε άριστο σημείο στο κέντρο της πόλης συνδυάζοντας την ησυχία και την μικρή απόσταση από όλα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης (Φρούριο, Μουσείο Τσιτσάνη, Κουρσούμ τζαμί, παλιά πόλη – Βαρούσι) καθώς και τα εστιατόρια-ταβέρνες (Μανάβικα) και καφετέριες.

Η πολυτέλεια και η άνεση στο Ξενοδοχείο Παντελιδάκης, δεν εξαντλούνται στους κοινόχρηστους χώρους του. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες αποτελούν μία όαση άνεσης και ηρεμίας παρέχοντας την απόλυτη πολυτέλεια. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, ενώ κάποια προσφέρουν θέα στο ποτάμι.

Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση και OTE TV, σεσουάρ μαλλιών, μίνι ψυγείο με δωρεάν διάθεση νερού, οδοντόκρεμα-οδοντόπαστα, παντόφλες (μιας χρήσης) και με 24ώρη υπηρεσία δωματίων παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ιδιοκτησία του “Ιδρύματος Μιχαήλ Στυλιανού Παντελιδάκη”, του οποίου ιδρυτής υπήρξε ο αείμνηστος και εξαίρετος χειρουργός Ιωάννης Μιχαήλ Παντελιδάκης. Ο τελευταίος, με το πλούσιο επιστημονικό και φιλανθρωπικό του έργο, αποτελούσε μία εξέχουσα προσωπικότητα για την πόλη των Τρικάλων αλλά το όνομα του ήταν εξίσου γνωστό σε όλη την Ελλάδα ως ιατρού και ευεργέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Παντελιδάκειο Ίδρυμα” είχε και έχει σκοπό να βρίσκεται κοντά σε άπορες οικογένειες προσφέροντας βοήθεια προκειμένου τα τέκνα αυτών να έχουν μία ελπίδα στη μόρφωση και στην ποιότητα ζωής, σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να βοηθά και να συμπαραστέκεται σε πλήθος ανθρώπων και πολλοί θα τον θυμούνται για το φιλανθρωπικό αλλά και επιστημονικό έργο του.

Περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο, γνωρίστε τις εγκαταστάσεις μας, τις υπηρεσίες μας, τις ανέσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, την ποιότητα εξυπηρέτησης και ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 

Ξενοδοχείο Παντελιδάκη

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Διονυσίου 13, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431027286
Φαξ:
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews