Καφέ Μουσείου Τσιτσάνη

Το Café – Bistrot του Μουσείου Τσιτσάνη λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο και αποτελεί ένα όμορφο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας αυτού του σημαντικού αρχαιολογικού χώρου με καλλιτεχνική αύρα και «σταυροδρόμι» πολιτισμών (Οθωμανικά Λουτρά, μουσείο, παλιές φυλακές, παρεκκλήσι Αγίου Ελευθερίου).

Με μοντέρνο minimal design στο οποίο κυριαρχούν το ξύλο και το γυαλί, διακριτικά και γήινα χρώματα και μεγάλο εξωτερικό χώρο με τραπεζάκια, ενδείκνυται για να κλείσει κανείς ιδανικά την περιήγησή του στο μουσείο και τα γύρω μνημεία (Κουρσούμ Τζαμί, Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου), τον απογευματινό του περίπατο στις όχθες του Ληθαίου ή απλά για μια χαλαρή έξοδο.

Το ποτάμι με τα πανύψηλα πλατάνια, μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, το καθιστούν σημείο δροσιάς τις νύχτες του καλοκαιριού, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με την παρακολούθηση κάποιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης στον υπαίθριο χώρο του μουσείου από τα τραπεζάκια του καφέ. Επίσης, είναι ιδανικό να το επισκεφτεί κανείς με ποδήλατο αφού εκεί καταλήγει ένας από τους βασικούς ποδηλατοδρόμους της πόλης.

Εκτός από καφέ και ποτά, προσφέρεται και για ένα ελαφρύ γεύμα με burgers, πίτσα, τορτίγιες, σαλάτες και snacks. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής στη σχάρα με σαλάτα κινόα καθώς και τα γλυκά εποχής.

 

Καφέ Μουσείου Τσιτσάνη

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Μουσείο Τσιτσάνη, Βενιζέλου & Καρδίτσης, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431038000
Φαξ:
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews