Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον

Μεγαλοπρεπές. Εντυπωσιακό. Λειτουργικό. Επιβλητικό. Ελκυστικό. Μεταμοντέρνο – Νεοκλασικό. Με απλά λόγια…Αετών Μέλαθρον Hotel.

Αφήνοντας πίσω το άλσος του Προφήτη Ηλία και αριστερά την όμορφη πόλη των Τρικάλων, το αντικρίζεις για πρώτη φορά. Το ξεχωρίζεις αμέσως. Το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά! Επιβλητικό μα προσιτό. Λιτό αλλά και παράλληλα αρχοντικό. Όπως αρμόζει άλλωστε στα περήφανα πουλιά που του έχουν δανείσει το όνομα του!

Εδώ, στην άκρη της θεσσαλικής πεδιάδας, λίγο πριν ο ταξιδιώτης αντικρίσει τους Iερούς βράχους των Μετεώρων, πριν περάσει τα ψηλά βουνά με την εξαιρετική βλάστηση, τις ξερολιθιές και τα ξωκλήσια, το Αετών Μέλαθρον βρίσκεται στην κατάλληλη θέση.

Τίποτα πρόχειρο. Τίποτα στην τύχη. Τα 4 επίπεδα που συνθέτουν το Αετών Μέλαθρον περιέχουν απλόχερα όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν επάξια στην κατηγορία των “Business & Pleasure“.

Σίγουρα το Αετών Μέλαθρον δεν είναι απλώς μόνο για μία διανυκτέρευση. Το ίδιο αρχιτεκτονικό μοτίβο, με αναφορές στην μεταμοντέρνα νεοκλασική αντίληψη φτάνει στα υπνοδωμάτια και μετουσιώνεται μέσα από το σκούρο ξύλινο πάτωμα και τις πλούσιες μοκέτες με τα ζεστά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Tα δωμάτια φωτεινά, διακοσμημένα με γούστο και απέριττη αισθητική. Χρώματα απαλά και γήινα. Οι χώροι του μπάνιου άνετοι και ευρύχωροι. Τα Facilities και το Room Service αποκλειστικά για εσάς.

Αυτό τον χώρο σας προτείνουμε να γνωρίσετε και να απολαύσετε. Γιατί για τους ανθρώπους του Αετών Μέλαθρον το ποιοτικό “φιλοξενείν” δεν αποτελεί απλά μια συμπεριφορά εμπορικής συνήθειας “δούναι – λαβείν”, αλλά προσφοράς.

 

Ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον

Στοιχεία Επιχείρησης
Διεύθυνση: Νεάρχου & Νίκης, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 2431063130-4
Φαξ: 2431063135
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα επιχείρησης

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Madeintrikala
Average rating:  
 0 reviews